torsdag 24 november 2011

Julföreställningar i klassisk och lesbisk tappning + årets julvärd!

...årets julvärd: Kalle Moraeus!

Han är så söt, det här tror jag på! Lite som en tomtenisse, han verkar dessutom genuin och glad. Tänk en julig värd och en julig julkalender. Nu väntas bara juligt väder så är vi i hamn för julen 2011!

Tror att någon gjorde ett inlägg om detta i alla fall förra året, men det tål att upprepas!  A Christmas Carol, teaterföreställningen på Maxim i Sthlm. Såg den i samma uppsättning för typ 15 år sedan och sen nu förra året. Storyn kan ni väl. För övrigt är den så där härligt brittisk och 1800-talig och såklart julig. Mycket sång (oälskar "musikaler" annars) och fin dekor och kostym. Kanske till och med grät på slutet... ja, ok, det gjorde jag!

På den noten så måste jag bara berätta om en annan julig föreställning jag såg för typ 7 år sedan. A Very Pulpy Christmas med Lesbian Pulp-O-Rama!

Föreställningen bestod av ett flertal juliga berättelser i tappning av 50-talets vågade kioskromaner med lesbisk touch. Eller vad sägs om "The ballad of Ebeneeza Scrooge" (istället för A Christmas Carols Ebeneezer), en flata som försöker fly sitt "öde". Det hela var väldigt roligt och framför allt juligt på ett sentimentalt 50-talsvis och me lööövade det.


Den har gjorts med bl.a. Marilyn Monroe och Kylie Minogue men denna gillar jag bäst!

Eartha Kitt - Santa Baby

5 kommentarer:

TinaGustafsson.com sa...

A Christmas Carol har jag försökt att se både förra året och detta året men tyvärr kommer man inte in med permobil på Maxim :-(

A Very Pulpy Christmas låter rolig, den hade jag gärna sett :-)

Elin sa...

Har du sett Postens julkortskampanj på webben? Fota levande grisar och tomtar, direktsända från en lada i Småland, och skicka som riktiga julkort hem till alla kompisar. Massa härlig julstämning! Spana in sajten här: http://www.julkortifarten.se

julstugan sa...

God fortsättning!

Johan sa...

Hej hej,

Vill jätttegärna byta länkar med dig!

Din länk läggs på www.julblogg.nu.

Jag vill gärna du länkar till http://www.roligajulklappstips.se/ som byte.
Du kan även få ett presentkort istället som tack om du lägger upp länkarna.

Mvh,
Johan
mail@gainbonus.com

Håkan sa...

Hej! Lägg gärna till din blogg i topplistan på http://julklappstips.me/jultoppen